Ao Nang

#Ao Nang

En småby i sør Thailand som baserer seg på turisme. 

To hovedstrender og man får selv finne ut hva man liker best, det er et must å dra ut til øyene med longtailbåtene. 

 Turen i går gikk etter programmet, det viste seg at Qatar ble forsinket ut fra Gardemoen og dermed forsvant en av de to timene jeg hadde til flybytte i Doha. Det ble hverken dreamliner eller A380 , men de ordinære langdistanseflyene som støyer mye mere. 

Doha ble dermed mere hektisk, treg utgang av flyet og info tavlene er store og halvparten av tiden på arabisk . Lange avstander til neste fly og overhodet ikke tid til shopping.  

På flyet fra Doha satt det en overvektig person på halve setet mitt så jeg byttet raskt over til en av de få ledige tre setrene. Nå var d bare å få sove de neste seks timene. Tre timers god søvn ble det men temmelig slitsomt nå. Flyet landet ti minutter før tiden. 

På Suvanbahni i Bangkok var de navnesjekk ut av flyet og en nitidig imigration/pass-visum kontroll. 10 minutter pr passager, bosted og hotell skulle oppgis.  Koffert ble hentet og ny innsjekk til neste fly . D var over en km å gå her og.

Ikke tid til noe annet enn innsjekk. Krabi og bussen var varm. Bussen kjørte litt rundt med passagerene så den brukte vel langt over en time. Rommet mitt sto klart , kontaktet eieren på facebook forleden dag. Håper på special price. 

Ettermiddagen brukte jeg på en enkel middag og massasje i en og halv time hos Pum ved Family Massage. Sovnet flere ganger.Så var det litt innkjøp :fylle på den thailandske tlf jeg har og kjøpe sim /internett til Ipaden  bruker jo trådløst men greit å ha nett på stranda .

nå er d tid for et bad, ca 29 grader i lufta nå  

#thailand #reise

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Werner Andersen

Werner Andersen

53, Porsgrunn

Liker å reise til Thailand . Oppsøker gjerne nærmeste tempel for å forstå de underliggende meningene i Buddhismen og Soldyrkelsen i de fleste religioner. Er og opptatt av musikk og bilder. Prøver å skape noe selv da med kunstglass. Er homofil og lever godt som d, men har en nydelig voksen datter og hjelper min x kone som har Huntingtons sykdom

Kategorier

Arkiv

hits