Nehushtan - den brennende påfuggel Guden

Moses var forbanna på at israelerne dyrket "en skinnende ting laget av bronse" som di brente røkelse til. Jeg ser d som svært sansynlig at denne tingen var Sola. Sol og Røkelse er nært knyttet sammen i Solreligionene. Israelerne ble bitt av slager og Moses sa at di skulle lage seg en stang med en Serafin slange som ville helbrede dem fra slangegiften .

I dag kjenner vi symbolet fra legemiddel industrien , men hva var en Serafim ?

Betydningen av ordet engel kommer av ordet Angle - vinkel , en tidsmarkør på et Sol ur. Vi kjenner historien om Lysbæreren Lucifer som ville sitte øverst og ikke på sin egen plass. På katedralene har du det store "rosevinduet" som er et solur med tidsmarkører iform av engler på rekke og rad.

En Serafim var en brennende engel med seks vinger og d var fire av dem - altså 24 markører for et døgn. Hele skapningen var dekket av Øyer.

Lederen Serafiel er så lys at alle blir blind av å se på han . Det lyser som fra venus fra hans føtter, fra hans midje lyser månen i hans panne lyste en Safir. På hans Krone lyste Solen med alt lys i hele universet.

Hallo- hvilken Engel er kjent som morgenstjernen og hvilken gud har øyne over hele kroppen ?

Jo d er Påfuggel guden Lucifer som ifølge di forfulgte yezidene omvendte seg og angret på sitt opprør.

D er en snodig fortelling hvor Moses henviser til at den Brennende Serafiel kunne helbrede dem fra Slangens gift , og nei dette er slett ikke noen pil mot Korset.

Om jeg vil forteller deg historien om da Lucifer angret seg får tiden vise.

solgudene har en felles Maske - Solen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Werner Andersen

Werner Andersen

53, Porsgrunn

Liker å reise til Thailand . Oppsøker gjerne nærmeste tempel for å forstå de underliggende meningene i Buddhismen og Soldyrkelsen i de fleste religioner. Er og opptatt av musikk og bilder. Prøver å skape noe selv da med kunstglass. Er homofil og lever godt som d, men har en nydelig voksen datter og hjelper min x kone som har Huntingtons sykdom

Kategorier

Arkiv

hits